Uncategorized

Notează rețeta de la gospodinele ruse: salată de vinete albastre, trebuie să o încercați.”

“Toți cei care au gustat salata au spus că este mai bună chiar și decât turșia. Vinetele albastre în saramură vor deveni aperitivul preferat din toată zimnica voastră. Notează-ți rețeta…


 

 

Se începe încet cu adunarea celor mai bune rețete pentru iarnă și mulți au început deja pregătirile. Deși în ziua de astăzi aproape totul poate fi cumpărat, preparatele făcute în casă sunt întotdeauna cele mai bune.

 

 

Dacă nu aveți timp să pregătiți cantități mari odată, cel mai bine este să pregătiți cantități mici pe rând pentru câteva borcane și să utilizați rețete simple.

Pentru zimnică, pregătim aproape totul, începând de la ajvar, sos de roșii, gogoșari în borcane, murațe, castraveți murați, ketchup, turșii… Dar acum avem o altă rețetă pentru vinete albastre.

 

 

Macedonenii știu cum să facă cel mai bun saramură de vinete albastre, când vinetele sunt tăiate în felii, prăjite și apoi marinându-se în borcane cu ceapă și mărar. De data aceasta, am împrumutat rețeta de la gospodinele ruse, așa că sperăm că vă va plăcea și modul lor de preparare.

Ingrediente necesare:

 

2,5 kg de vinete albastre, 1 ceapă mare (80 g), 1 legătură de mărar, 1 cub de supă cu gust de ciuperci, 1 linguriță de sare sau după gust, 1 linguriță de oțet alb 9% (sau 2-3 linguri, după gust), aproximativ 400 ml de ulei

 

Instrucțiuni:

 

CONTINUE READING…..

 

Author: morenews99.com