Uncategorized

Gulaș: Cu siguranță cea mai bună rețetă, carnea se topește, iar sosul este delicios, ca un adevărat gulaș cafeneaua.

Într-o cratiță adâncă, puneți două linguri de ulei și încălziți-le la foc mic până se topesc. Apoi adăugați ceapa tocată foarte fin (trei cepe mici sau puteți să le dați pe blender). Amestecați bine și căliți-le încă câteva minute până ce cele două ingrediente se combină. Morcovul dă un gust dulce minunat sosului, și anume acesta este ingredientul cheie pentru un gulaș de calitate.

După aproximativ zece minute de călire, adăugați 500 de grame de carne de vită tăiată cubulețe. Condimentați cu o linguriță de muștar, care este în același timp ingredientul meu secret pe care-l adaug întotdeauna când gătesc carne de vită. Încercați și veți vedea efectul său. Căliți carnea cu amestecare ocazională până ce se rumenește pe toate părțile. Când devine maro, adăugați 300 ml de supă. După 15 minute, adăugați încă 300 ml de supă.

Adăugați, de asemenea, două foi de dafin, acoperiți cratița și lăsați-o să fiarbă la foc mic, timp de aproximativ o oră și jumătate. Gulașul trebuie întotdeauna să fie gătit la foc mediu. La mine este pe scară de la 2 la 6.

După trecerea timpului, gulașul este deja gata. Verificați dacă carnea este fragedă (trebuie să fie gata) și apoi adăugați două linguri de pastă de roșii. Amestecați și, la final, pentru o culoare și un gust mai bune, adăugați două lingurițe de boia de ardei dulce și jumătate de linguriță de piper negru (și cine vrea puțin iute) și puțin pătrunjel uscat.