Uncategorized

“Cele mai înalte tulumbe: BAKLAVA LA HENCHO HE ESTE UN RECIPE PE CARE TREBUIE SĂ O ÎNCERCAȚI – Înregistrați-vă rețeta.”

“Cea mai iubită dulcețe a noastră, în afară de baclavale și alte prăjituri cu sirop, sunt cu siguranță tulumbele. Am pregătit trei rețete din arhiva noastră cu explicații detaliate pentru prepararea lor.


 

În Balcani, tulumbele sunt dulci tradiționale care se consumă în mod regulat și au origini în Egipt. Sunt una dintre cele mai vechi prăjituri care încă se prepară astăzi.

 

 

Pentru a face tulumbe perfecte, trebuie să știți cât de încins trebuie să fie uleiul pentru prăjire, siropul trebuie să fie bine răcit, iar uleiul trebuie să se răcească între două prăjituri pentru a evita arderea lor. Când tulumbele sunt scufundate în ulei rece, ies cele mai frumoase. De asemenea, consistența tulumbelor este foarte importantă, iar amestecul gătit pe aragaz trebuie să fie bine făcut.

În videoclipul de sub rețeta scrisă, veți descoperi toate trucurile de cofetărie pentru a face tulumbe perfecte.

Ingrediente necesare: 500 ml apă, 500 g făină moale, 100 ml ulei și 7 ouă. Pentru sirop: 800 ml apă, 1 kg zahăr și ½ lămâie (opțional). Procedură: În primul rând, pregătiți siropul pentru a avea timp să se răcească bine. Puneți apa și zahărul pe foc, apoi, după ce dă în clocot, fierbeți timp de 5 minute pentru a obține un sirop frumos și lipicios. Luați-l de pe foc, adăugați lămâia (opțional) și lăsați-l deoparte să se răcească.

Când ajunge la temperatura camerei, puneți-l în frigider, trebuie să fie bine răcit. Pregătirea aluatului: Amestecați uleiul și apa și puneți-le pe foc să dea în clocot. Apoi reduceți focul și adăugați făina, apoi gătiți amestecul, amestecând, până când aluatul se îngroașă și ingredientele se combină. Veți obține o minge fină, un aluat corespunzător. Lăsați-l deoparte să se răcească, iar când devine călduț, adăugați unul câte unul cele 7 ouă mari (numărul ouălor poate varia în funcție de mărimea lor, uneori 6 poate fi suficient, iar alteori poate fi nevoie de 8).

 

CONTINUE READING….

 

Author: morenews99.com