Uncategorized

“Nu cumpărați mandarine, învățați să le cultivați acasă… Iată cum!”

Amestecați uleiul și apa și puneți-le pe foc până la fierbere. Apoi, reduceți focul și adăugați făina, amestecând până când aluatul devine dens și toate ingredientele se combină. Veți obține o minge fină de aluat. Lăsați-l deoparte să se răcească, iar când devine călduț, adăugați ouăle unul câte unul, în total 7 ouă mari (numărul de ouă poate varia în funcție de mărimea lor, uneori puteți folosi 6, alteori 8).

Cel mai bine este să vedeți în videoclip ce densitate trebuie să obțineți. Într-un bol larg, puneți 1 litru de ulei și încălziți-l până la o temperatură călduță. Umpleți un spritz pentru tulumbe cu amestecul de tulumbe și atașați un vârf cu brațe largi. Stoarceți amestecul în uleiul călduț.

Tăiați tulumbele cu un deget sau cu foarfeca. Dacă doriți rame mai evidente, folosiți un vârf cu brațe strâmte. Prăjiți tulumbele până devin aurii. Luați uleiul de pe foc și lăsați-l să se răcească timp de 10-15 minute (pentru a evita întreruperile în prăjire, este mai bine să aveți două vase cu ulei pentru prăjit), iar tulumbele le păstrați în sirop timp de 2-3 minute, apoi le scoateți.

Tulumbele trebuie să fie crocante în exterior și moi și suculente în interior.”