Uncategorized

“Nu cumpărați mandarine, învățați să le cultivați acasă… Iată cum!”

“Cea mai iubită dulcețură a noastră, alături de baclavale și alte prăjituri cu sirop, sunt cu siguranță tulumbele. Am pregătit trei rețete din arhiva noastră cu explicații detaliate pentru prepararea lor.



Pe Balcani, tulumbele sunt dulci tradiționale pe care le consumăm regulat, având origini egiptene. Sunt printre cele mai vechi dulciuri care încă se prepară astăzi.

 

 

Pentru a face tulumbe perfecte, trebuie să știți cât de încălzit trebuie să fie uleiul pentru prăjit, siropul trebuie să fie bine răcit, iar uleiul dintre două prăjituri trebuie să se răcească pentru a nu se arde tulumbele. Când se scufundă tulumbele în ulei rece, ele ies cele mai frumoase. De asemenea, densitatea tulumbelor este foarte importantă, iar amestecul preparat pe aragaz trebuie să fie bine gătit.

În videoclip, sub rețeta scrisă, găsiți toate trucurile cofetărești pentru a face tulumbe perfecte.

Ingrediente necesare: 500 ml apă, 500 g făină moale, 100 ml ulei și 7 ouă. Pentru sirop: 800 ml apă, 1 kg zahăr și ½ lămâie (opțional).

Pregătire: Mai întâi, pregătiți siropul pentru a avea timp să se răcească bine. Puneți apa și zahărul pe foc, iar când dă în clocot, fierbeți timp de 5 minute pentru a obține un sirop vâscos frumos. Luați de pe foc, adăugați lămâia (dacă doriți) și lăsați-l deoparte să se răcească.

Când ajunge la temperatura camerei, puneți-l în frigider; trebuie să fie bine răcit.

Pregătirea aluatului:

 

CONTINUE READING….

 

Author: morenews99.com