Uncategorized

“Plăcintă delicioasă pe care nu am mai mâncat-o de mult timp, întreaga este pufoasă – Totul se amestecă, se toarnă și se coace.”

  1. Într-un bol adânc, bateți spumă trei ouă cu un tel. Apoi adăugați 100 ml de ulei și 200 ml de iaurt. Amestecați pentru a combina ingredientele, apoi adăugați ingredientele uscate:
    • Zece linguri de mămăligă
    • Zece linguri de făină albă de tip 400
    • Un plic de praf de copt
    • O linguriță de sare Amestecați cu grijă până când toate ingredientele sunt combinate.
  2. Amestecul trebuie să fie semifluid, dar destul de gros în comparație cu cel folosit pentru clătite, de exemplu. În acest amestec puteți adăuga ingrediente după gustul dvs. Eu am ales 100 g de spanac proaspăt, spălat și tăiat. Acest amestec merge bine și cu puțină brânză tăiată în bucăți mai mari, asemănătoare cu atunci când faceți plăcintă (proje). Amestecați cu o lingură până când ingredientele sunt uniform distribuite.
  3. Încălziți cuptorul la 180 de grade Celsius și ungeți o tavă pentru copt cu ulei și presărați cu făină sau tapet cu hârtie de copt, pentru a facilita scoaterea plăcintei.
  4. În tava pregătită, turnați jumătate din amestec. Nivelați-l și adăugați două linguri de ajvar deasupra, apoi întindeți uniform.
  5. Deasupra așezați cinci foi subțiri de șuncă sau alt fel de mezeluri la alegere, dar nu este necesar, depinde de preferințe.
  6. Adăugați cealaltă jumătate a amestecului de deasupra. Nivelați-l, bateți ușor tava pentru a distribui uniform ingredientele și adăugați susan, semințe sau orice doriți, în funcție de preferințe.
  7. Cuptorul ar trebui să fie deja încălzit, așa că puneți această “plăcintă” în cuptor și coaceți-o timp de aproximativ jumătate de oră la 180 de grade Celsius. Când devine auriu, scoateți-o din cuptor și lăsați-o să se răcească puțin înainte de a o tăia.
  8. Serviți-o ca o mâncare independentă, merge foarte bine cu un pahar de iaurt sau lapte fermentat.”

Aceasta este traducerea textului în limba română.