Uncategorized

Adio căpușelor din grădină, în afară de insecticidele chimice: ele plutesc imediat.

Rețeta naturală pentru a scăpa de căpușe Dacă căpușele atacă plantele este cu adevărat o problemă serioasă. Pericolul pe care aceste insecte îl reprezintă pentru plantele noastre este adesea subestimat. Ceea ce vă îngrijorează cel mai mult este faptul că ele sunt și rezistente la pesticidele și insecticidele destul de puternice.

Deci, ce ar trebui să facem dacă căpușele atacă plantele din grădina noastră? Controlul lor într-un mediu domestic este mai ușor, dar într-o grădină de legume sau spațiu verde situația devine complicată.

Noroc că există remedii naturale care vă vor ajuta cu adevărat să spuneți adio căpușelor de pat din grădină. Pentru a vă crea propriul insecticid fără substanțe chimice, aveți nevoie doar de 2 ingrediente: praf de copt și apă.

Turnați un plic de praf de copt într-un litru de apă. Așteptați până când reacția dintre cele două elemente este completă și trans

Drojdia, care are proprietăți naturale care pot atordi căpușele și le pot împiedica să se întoarcă în curtea voastră, nu este singura soluție naturală la această problemă.

Alte remedii ecologice pentru a ține aceste insecte la distanță Invazia căpușelor poate fi, de asemenea, controlată cu ajutorul altor ingrediente, toate strict naturale. Știați, de exemplu, că chiar și cu usturoi puteți crea un insecticid ecologic?

Trebuie să amestecați un cățel într-un litru de apă clocotită și să lăsați pregătirea să macereze în frigider timp de o săptămână. Apoi, după 7 zile, filtrați soluția într-un pulverizator și udați-vă plantele cu această mixtură – mirosul de usturoi este atât de neplăcut pentru căpușe încât se vor îndepărta imediat din grădina voastră.

Și ați auzit vreodată de pământul de diatomee? Îl puteți găsi în magazinele de grădinărit. Doza variază în funcție de infestare. De obicei, o cantitate mică din acest produs, întotdeauna 100% natural, este suficientă pentru a scăpa de căpușe.

Un alt sfat foarte util pentru a contracara atacul căpușelor: ele nu tolerează mirosurile puternice și pungente. Deci, puteți să faceți soluții pe bază de rozmarin, busuioc sau salvie. Astfel, veți asigura că căpușele nu se mai apropie niciodată de grădina voastră.