Uncategorized

Trucul pentru a dezgheța un congelator în câteva minute fără efort.”

Cum să dezgheți rapid congelatorul? Înainte de a dezgheța congelatorul, trebuie să-l deconectezi sau să-l pui în modul de așteptare, pentru a evita incidentele. De asemenea, amintește-ți să golești congelatorul și să-ți depozitezi alimentele în frigidere sau pungi izolate pentru a le menține congelate în timp ce dezgheți aparatul. Totuși, ai grijă să nu folosești un ciocan sau obiecte ascuțite pentru a îndepărta gheața. Acest lucru ar putea perfora pereții congelatorului. În schimb, folosește o spatulă de lemn sau plastic. De asemenea, nu uita să pui un șervețel pe fundul congelatorului pentru a absorbi eventualele scurgeri de apă. Dacă stratul de gheață nu este foarte gros, poți pur și simplu să lași ușa congelatorului deschisă, după ce l-ai deconectat, timp de 24 de ore. Lipsa curentului electric și creșterea temperaturii vor topi gheața. Pentru a accelera procesul, poți înmuia o burete în apă caldă și să freci pereții congelatorului pentru a înmuia gheața. De asemenea, poți umple o sticlă de spray cu apă caldă și s-o pulverizezi pe pereți pentru a o topi. Cu o spatulă de lemn, lovește gheața care începe să se înmoaie. Pe de altă parte, dacă stratul de gheață este gros, este recomandabil să folosești apă fierbinte. Pentru a face acest lucru, fierbe apă într-o cratiță și pune-o în congelator, având grijă să o pui pe un grătar.

 

 

 

Apoi închide aparatul și lasă-l să acționeze timp de aproximativ 10 minute. În cele din urmă, cu o spatulă de lemn, desprinde blocurile de gheață care încep să se topească. Ce să faci după ce ai dezghețat congelatorul? După ce ai dezghețat congelatorul, este important să-l cureți și să-l dezinfectezi pentru a elimina bacteriile care provoacă mirosuri neplăcute. Pentru a face acest lucru,

 

 

 

amestecă trei părți apă, o parte suc de lămâie și o parte oțet alb. Înmuiă un șervețel de microfibră în această soluție și șterge pereții congelatorului pentru a-i dezinfecta și curăța de murdărie, dar și pentru a-i da un miros plăcut. De asemenea, amintește-ți să cureți și diversele accesorii ale congelatorului, cum ar fi compartimentele. Apoi usucă bine aparatul cu un șervețel curat, fără a-l clăti, pentru a preveni formarea de umiditate care duce la formarea de gheață. Aprofundează curățarea congelatorului pentru a verifica starea garniturilor pentru a te asigura că este etanș. După ce ai curățat congelatorul, tot ce trebuie să faci este să-l repornești. Datorită acestor sfaturi, vei putea să dezgheți congelatorul rapid, fără să-l deteriorezi, pentru a-i îmbunătăți performanța. De asemenea, vei putea economisi energie.”