Uncategorized

3 sfaturi pentru curățarea uscată și dezinfectarea unui saltele acasă.

 

 

Oțet alb Un produs vedetă în curățenia casnică, trebuie să credem că oțetul alb nu și-a furat reputația. La masa dezinfectanților și antibacterienilor este această lichiditate albă pe care bunele noastre bunici o foloseau întotdeauna pentru a lustrui, dezinfecta, descalifica și face să strălucească toate suprafețele din casă. În plus, poate fi o alternativă bună la înălbitor, considerat iritant pentru căile respiratorii. Pentru a profita de avantajele sale în curățarea saltelei și în special pentru curățarea și îndepărtarea mirosului de urină, începeți prin a turna oțet alb într-o sticlă cu pulverizator și apoi pulverizați acest lichid pe toată salteaua. Apoi, presărați bicarbonat de sodiu pentru a absorbi toată umiditatea, dar și pentru a elimina petele și bacteriile. Lăsați-l să acționeze câteva minute înainte de a aspira.

Pământul Sommières Pentru curățarea uscată, pământul Sommières este principalul vostru aliat. Este un agent de îndepărtare a petelor formidabil pentru înlăturarea celor mai persistente pete de pe haine și de pe toate textilele. Presărați acest produs pe saltea și lăsați-l să acționeze câteva minute. Periați întreaga saltea în mișcări circulare cu o perie curată și moale, apoi aspirați pentru a finaliza curățarea lenjeriei voastre de pat.

Alți înlăturători de pete și detergenți precum peroxidul de hidrogen sau apa oxigenată, amoniacul, săpunul lichid, cum ar fi săpunul de Marsilia sau săpunul negru, detergentul de vase, cristalele de sodă pot acționa împotriva petelor de pe textile. Dar acestea necesită umezirea și umidificarea saltelei, precum și uscarea acesteia ore întregi la so